Események
Lakatos kupa - 2010. szeptember 24 - 26.

nos, a 2010-es lakatos kupán aránylag a BECSISA névvel induló családi csapat képviselte a papp ferencet. Ágival, Kálmánnal indultunk, ki lehet találni, honnan ered a csapatnév! (egyszer csináltunk hárman egy képes lexikont, 'Furcsaságok a nagyvilágból - Lények' címmel, amelynek kiadóját is BECSISÁnak neveztük.) szóval, lehet találgatni!

aránylag egy nagyszerű hétvégénk volt. a két nap alatt többször könnyesre röhögtük magunkat, aránylag legtöbbször a töltelékszavak általunk való használatán, ezenfelül is aránylag legfőképpen az 'aránylag' szó mindig aktuális használhatóságán! a szarvasok bőgtek, hétágra sütött az őszi nap, gyönyörű volt az erdő, és gyönyörűek a barlangok.

beosztottuk a feladatokat: Ágival mi voltunk az aktív sportoló európai turisták, Kálmán pedig serpa, navigátor, stratégikus, ellenőrző és tanácsadó. tehát lényegében ellátta a háttérmunkákat, amíg mi dolgoztunk.

a verseny végén számot vetetettünk, és komoly statisztikai adatok alapján voltunk le konklúziót (még jó, hogy akadt köztünk matematika tanár). e szerint Ágival 7-7 barlangot jártunk meg, Kálmán pedig slósz nélkül 6-ot... najó, ezek csak száraz adatok, maga a lényeg aránylag a körülmények adataitól is függ! így tehát 20 barlangot jártunk be összesen, amivel aránylag a papp ferenc legjobb eredményt elérő csapata lettünk a hatodik helyen. Nagy Gergőék második helyen végeztek, és ezenfelül megkapták a 'legpontosabban bontó csapat' -nak járó kupát, ugyanis aránylag 66 kiló helyett bontottak 66-ot... az Adamkó által szponzorált kupa EGI SPORTKÖR felirattal azért lett kiselejtezve, mert egi helyett, aminek semmi értelme, vagy egri sportkört akartak rá gravíroztatni, vagy égit. tehát érdekes története lehetett a kupának, főként ha az utóbbi eset az igaz...

hát, akinek jót akarok, azon belül is mindenkinek, annak erősen ajánlom a fent említetteket, és hogy látogasson el jövőre a lakatosra, mert én ábszolúthótbiztos hogy nem hagyom ki!!

Böb

2003 - 2011 © Papp Ferenc BKCs - desIgn:ALTAIR