Események
2010/2011 Szilveszter - Vendégül láttuk Ukrán barátainkat

Az ukrancsok itt voltak, hazamentek, és eltöltöttünk velük egy hippernagyonjó 9 napot jósvafőn budapesten és a bükkben (Szepesi, Létrási). Volt persze sok várakozás, fejetlenség, mosogatás, takarítás, shopping, tescós kényszerbivak, fuvarozás, szervezkedés, bréjnsztorming, megszervezett dolgok spontán módosítása, de a másik oldalról, az ő szemükön keresztül egy kicsit megszerettem Magyarországot. Persze a betonszarkofágról és a pálmafákról a jövőben is papolni fogok, de most akkor is elszóltam magam.

Imádták a cseppköveket, a patakos barlangokat, budapest várost, a várat, a pálinkát, vörösbort, jósvafőt, a miskolctapolcai tavasbarlangot, a 3D vetítést, erőspistát, a kenyeret, a főtt kajákat, gitáros bulikat, a bükköt és még sorolhatnám.

Remekül telt a hét, a főszervezőktől kezdve az összes segítőig mindenki a lelkét kitette az egész héten. Én azért hiányoltam a nagyobb létszámot közületek, lehet hogy az időpont volt szerencsétlen, mindenesetre majd egyszer személyesen fel fogom tenni a kérdést, hogy miért nem voltunk ott többen.

A hét hőse Törzsutas!

Köszönet Jujunak és Zsórinak a szervezésér.

csok
lacko

2003 - 2011 © Papp Ferenc BKCs - desIgn:ALTAIR